Spark Inspire

DESPRE NOI

Spark Inspire s-a nascut din dorinta de a crea un loc in care sa imbinam pasiunea pentru ceea ce facem cu dezvoltarea personala.

De-a lungul anilor, participand la mai multe grupuri de autocunoastere si dezvoltare (atat cele din cadrul formarii profesionale, cat si cele alese personal) am trait momente unice. In acest timp am trecut de la emotii puternice la vindecare emotionala, de la un grup de straini la un grup de oameni ce impartasesc trairi profunde, am ras, am plans si am invatat tehnici diverse... iar cel mai important am luat de la fiecare om frumos exact ce aveam nevoie fiecare dintre noi.

Toate aceste trairi si experiente ne-au dovedit, inca o data, ca fiecare persoana, indiferent de varsta pe care o are se poate (re)descoperi. Astfel putem sterge acel fisier cu "toate lucrurile care ne-au iesit prost" ajungand sa observam lectia din spatele evenimentului si resursele ce au stat mereu in noi.

Va punem la dispozitie expertiza si experienta noastra profesionala pentru a crea momente unice, pentru a ajuta la evolutia dumneavoastra personala cat si pentru cea profesionala.

Suntem aici pentru a va ajuta in procesul personal de a atinge cea mai buna versiune a dumnevoastra!